cuier hol

5 greseli frecvente in amenajarea unui hol. Tu le faci?

Amenajarile intr-o casa sunt motiv de entuziasm. In momentul deciderii unei astfel de schimbari, deja incepeti sa va uitati dupa modele si culori pentru a da un nou aspect incaperilor pe care doriti sa le amenajati. Insa, multi uita si nu se implica la fel de mult in amenajarea holului. Acest culoar de mici dimensiuni nu este costisitor de amenajat din punct de vedere financiar, dar este important, creand primul impact pe care il aveti dumneavoastra, dar si invitatii care va vor calca pragul. De aceea, acesta trebuie sa fie cat mai functional si placut din punct de vedere estetic, pentru ca primirea tuturor sa fie deosebita.

1.Oglinda lipsa sau prea mica

Oglinda pe un hol este esentiala pentru a arunca o ultima privire pentru a analiza codul vestimentar pe care il aveti. O oglinda de mici dimensiuni nu va va putea ajuta, neputandu-va examina pe deplin. Astfel o oglinda de perete mare sau chiar si de podea va va ajuta sa extindeti limitele holului, dand impresia de marire, cat si sa va puteti admira tinuta din ziua respectiva.

Pentru mobilier hol click AICI

2.Lipsa unui pantofar

Un pantofar este un bun organizator al incaltamintei pe care o aveti, pentru a o putea aseza corespunzator si sa fie si foarte accesibila atunci cand aveti nevoie de o anumita pereche.

pantofar hol

Pantofarele sunt in diverse modele cu usi, sertare sau rabatabile. In functie de spatiul de care dispuneti, puteti opta pentru cea mai buna varianta pentru a se incadra cat mai bine in spatiul destinat acestuia. Culoarea este un factor important, mai ales in cazul in care holul este mic puteti alege o culoare deschisa, dand un aer atat modern, cat si impresia de spatiu cat mai mare. Va puteti aseza incaltamintea mult mai ordonat in functie de ocazie, nemaifiind vizibila si astfel veti evita depunerea prafului.

Pentru categoria pantofare, click AICI

3.Cuierul prea mic

Cuierul face parte din decorul unui hol. Si aici exista cateva modele bune de luat in considerare in functie de numarul de membri ai familiei dumneavoastra. Puteti opta pentru un cuier stil pom, pentru un acces rapid atunci cand plecati sau ajungeti acasa, putand fi amplasat intr-un colt. Astfel, nu va va incomoda si  nu va restrictiona accesul catre alte camere.

Un cuier stil dulap este util datorita spatiului mare de depozitare pe care acesta il ofera. Gecile si paltoanele de iarna sunt adesea grele si voluminoase. Cu acest tip de cuier veti putea pastra toata imbracamintea groasa de exterior, fiind ferita de soare si praf.

Pentru categoria cuiere click AICI

4.Lumina prea putina

Daca holul nu are acces la lumina naturala va fi nevoie sa adaugati lumini suplimentare pentru a-i da volum atunci cand este necesar. O aplica pozitionata pe perete va schimba total aspectul, oferind lumina intr-un mod adecvat, putand foarte bine sa fie folosita si ca lumina de veghe pe timpul noptii.

5.Culori prea inchise ale peretilor

Holul este un spatiu mic, deseori doar de trecere. Astfel, un hol inchis la culoare precum gri inchis poate micsora foarte mult spatiul din punct de vedere vizual si va poate da o stare de disconfort. De aceea, expertii in amenajari recomanda ca toate spatiile mici sa fie vopsite cat mai deschis posibil, albul fiind cea mai buna alegere, oferind un aspect curat si modern.

Se pot face multe greseli in amenajarea unei camere din locuinta dumneavoastra. Dar, fiti fara griji, acestea se pot indrepta rapid, putand ulterior sa schimbati anumite elemente precum culoarea peretilor, dand aspectul pe care vi-l doriti. Amenajarea unui hol nu este costisitoare, avand doar cateva elemente importante pe care trebuie sa le achizitionati.

Astfel, cu un hol proaspat modernizat veti avea alt sentiment atunci cand veniti acasa sau plecati dimineata la job.