fotoliu birou

Ce trebuie sa stii despre un fotoliu birou?

Procesul decizional al unei investitii intr-un fotoliu birou este ceva care trebuie analizat cu atentie pe baza raportului cost-beneficiu, a functionalitatii, a calitatii, a duratei de viata, a garantiei si pe care fotoliul vi-l poate oferi. Mai jos, va aratam tot ce trebuie sa stiti despre aceasta piesa de mobilier si ce ar trebui sa luati in considerare pentru a face cea mai buna investitie pentru firma dumneavoastra sau pentru uz personal.

La drimus gasesti mereu scaune birou, masute  comode tv si altele. 

Ergonomia fotoliilor pentru biroul de acasă

Un alt punct important de luat in considerare cand comanzi un scaun de birou este ergonomia, pentru ca sanatatea noastra este o prioritate care ar trebui luata in considerare pe tot parcursul vietii. O dieta buna suplimentata, cu exercitii fizice, ajuta foarte mult. Cu toate acestea, exista si alti factori care influenteaza sanatatea unei persoane, printre care o postura corecta la locul de munca.

De aceea, pentru a mentine corpul intr-o stare ideala este necesar sa se utilizeze un mobilier optim si potrivit pentru fiecare nevoie.

Fotoliu de birou modern potrivit pentru o pozitie corecta 

Un fotoliu birou trebuie sa va sprijine in a avea o postura corecta la birou, mai ales daca petreceti mult timp pe scaun, in fata calculatorului. Iata cateva idei practice pentru utilizarea adecvata a fotoliului:

● Distanta dintre ecranul computerului si ochi trebuie sa fie de cel putin 55 centimetri, iar aceasta trebuie fixata in fata persoanei, nu in lateral;

● Partea superioara a monitorului trebuie sa fie la nivelul ochilor;

● Cand stati, coapsele trebuie sa ramana orizontale cu scaunul si picioarele sa fie complet sustinute cu podeaua;

● Efectuati exercitii mici pentru a intinde muschii si articulatiile;

● Faceti pauze mici pentru a nu obosi prea mult ochiul.

Pe drimus.ro, gasesti oricand  birouri copii, scaune  mesh cu tetiera si  spatar inalt, scaune  ergonomice de birou, scaun  birou rotativ si alte  scaune ergonomice de birou. 

Consecinte asupra sanatatii din cauza posturii proaste

Dureri lombare

Aceste dureri sunt rezultatul statului pe scaun pentru o lunga perioada de timp, cu spatele curbat. Uneori durerea se extinde la fese si picioare.

Noi nu comercializam doar fotolii de birou, ci si scaune  gaming cu spatar rabatabil,  scaun ergonomic multifunctional,  scaun directorial cu suport lombar. Prin urmare, poti avea incredere ca la noi gasesti intotdeauna o multime de scaune si fotolii birou moderne si ergonomice. 

Durerea de trapez si gat

Statul pe scaun pentru o lunga perioada de timp, privind ecranul cu fata in jos sau in sus, duce la o supraincarcare a cervicalelor, lucru care cauzeaza durere atat in gat, cat si in trapez. Cand o postura proasta este mentinuta si coloana vertebrala este cea care produce toata puterea si nu se odihneste pe muschii din apropiere, abdomenul slabeste si devine flasc.

Sindromul de tunel carpian

Acest sindrom este cauzat de utilizarea continua a calculatorului, mouse-ului si tastaturii. Cu toate acestea, distributia slaba a greutatii cauzata de un scaun ergonomic este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care aceasta conditie devine din ce in ce mai frecventa.

Descopera in oferta noastra si  oglinzi baie,  scaune bar, scaune cu  șezut și spătar ergonomice, scaun  gaming rosu. 

Caracteristici si functii ale fotoliilor de birou/  scaune confortabile

Pentru o performanta optima, acestea trebuie sa aiba caracteristici specifice care sa te ajute sa te simti confortabil. Printre acestea, se numara: reglarea scaunului, inclinare, tapiterie, suport lombar, cotiera. Toate acestea sustin persoana sa-si imbunatateasca postura si sa evite aparitia problemelor de sanatate, in special cele de coloana.

Vizitati magazinul nostru pentru  seturi mobilier,  paturi copii, scaun  directorial cu arcuri rezistent,  scaun directorial ergonomic si  scaune de conferință. 

Achizitionarea de mobilier de birou (inclusiv  scaun de birou modern) poate fi o adevarata provocare daca nu cunoasteti cele mai importante si esentiale criterii de luat in considerare. Pe piata, exista nenumarate produse cu un pret scazut, dar cu o calitate slaba si fara o garantie pentru a sprijini clientul. Exista un grup de caracteristici pe care fiecare client ar trebui sa le ia in considerare atunci cand cauta mobilier pentru biroul sau uniunea dintre acestea poate ghida persoana pentru a gasi fotoliul de birou ideal.

Ingrijirea sanatatii noastre este o prioritate, cu un fotoliu de birou ergonomic (cu  ajustarea inaltimii) putem evita durerile si problemele care se agraveaza in timp. De asemenea, este important sa cautati modelul care se potriveste activitatilor desfasurate, iar acest lucru va va conduce spre o alegere excelenta.

Vedeti si celelalte oferte pentru  birou pentru copii, scaun birou gaming, scaun  birou din mesh cu  tetiera integrata, scaun  ergonomic cu spatar,  scaun de relaxare.