birou-hm-elmo-stejar-antracit

COPILUL TAU INCEPE CLASA 0? UITE CUM SA-I AMENAJEZI BIROUL PERFECT

Pentru un parinte, poate fi dificil să amenajeze camera copilului sau astfel incat, să fie si pe placul acestuia, dar sa fie si practic. Noi iti putem oferi o serie de sfaturi care sa te ajute in acest sens.

Decorarea camerei copilului nostru, trezeste la viata, vechi dorinte pe care le aveam la varsta lor. Una peste alta, odata ce te-ai imbarcat in aceasta calatorie, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte, mai ales daca vrei sa eviti memorabila replica “ti-am zis eu ca nu asa”.

Birou HM Fino stejar auriu - alb

Un birou perfect pentru un elev de clasa 0

In primul rand, e de luat in vedere varsta celui mic atunci cand amenajezi un birou pentru copii. Noi avem de-a face cu un elev de clasa 0, cu o imaginatie bogata, cu nevoia de a se exprima prin culoare si cu un spirit creativ. Cu toate acestea, recomandam sa priviti in perspectiva si totodata, in viitor, si sa nu luati decizii impulsive, in ceea ce priveste decorarea camerei. (Daca ne plac “Minions” sau fluturasii, sa nu ne bazam ca peste cinci ani, copilasii vor fi in continuare fani).

Set birou HM Julia cu dulapior HM Nils

In al doilea rand, camera unui copil de clasa 0, care abia face cunostinta cu arta invatarii, care face tranzitia de la joaca, la studiu, trebuie sa serveasca mai multor scopuri: birou, camera destinata jocului, dormitor. Cel mai important, este ca incaperea sa asigure copilului comfort si siguranta ca are unde sa puna capul pe perna, dupa o zi istovitoare la scoala.

Birou pentru copii HM Collorido

Iata 5 sfaturi utile, care sa te ajute in amenajarea biroului unui invatacel

  • PERETII:

Deoarece peretii sunt ca un soi de haina a camerei, nu dorim ca acestia sa ii distraga de la studiu, asa ca, recomandarea noastra ar fi sa va rezumati la culori neutre si nuante ale acestora. Daca simtiti nevoia de un print, sa fie unul care sa il calmeze, in aceleasi tonuri precum fondul.

Birou HM Lima B1 stejar sonoma - alb
  • DEPOZITAREA :

Desi este inca mic, este la inceput de drum si trebuie sa invete sa fie organizat si ordonat. De aceea, recomandam ca fiecare lucru pe care ildetine, de la jucarii, la caiete si pixuri, sa aiba propriul spatiu. Puteti opta pentru cutii colorate si interesante, care sa ilfaca pe copil dornic de a ordona lucrusoarele.

Birou HM Elmo stejar - antracit
  • MOBILA:

Proiectarea camerei, intr-un buget limitat, necesita rabdare si un ochi avizat. Daca nu dispuneti de ajutorul unui profesionist, ar fi ideal sa va alegeti un stil al mobilierului simplu, practic si la indemana copilului. Evitati bibliotecile inalte, sertarele greu de deschis si scaunele de birou inconfortabile sau prea sofisticate, optati pentru un scaun destinat copiilor. Retineti, toate piesele de mobilier trebuie alaturatecuvantului “confort”.

Birou HM Grosso stejar auriu - gri antracit
  •  ARTA/ DECORATIUNILE :

Un prim punct de pornire referitor la decoratiuni, este reprezentat de lucrarile pe care copilul le realizeaza la scoala. In mod clar, acesta trebuie incurajat, asa ca ce mod mai bun sa faci asta daca nu atarnand arta copilului pe peretii propriei camere. Pentru un pic de libertate si pentru a-i asigura ca sunt buni la ceea ce fac, nu ezita sa ii lasi sa isi coloreze de unii singuri peretii.

Birou HM Grosso stejar auriu - alb
  • PIESE VERSATILE :

Copii se plictisesc repede, sunt distrasiusor de absolut orice lucru, de aceea recomandam sa selectati piese de mobilier, de decor, culori si chiar jucarii, versatile, care vor prezenta interes si peste cativa ani. Un birou perfect este nelipsit de masa de birou clasica, sugeram sa aiba multe sertare si dulapuri, in care copilul sa poataaseza obiectele. Un loc unde se poate relaxa, un pat confortabil, nu trebuie sa lipseasca.

Birou HM Fino stejar - gri antracit

Ca un ultim argument, noi va sugeram sa analizati cu rabdare si atentie care sunt nevoile copilului si care sunt dorintele acestuia.  Creati un echilibru pentru a pune bazele unui spatiu prielnic invataturii, dar si a unui colt de relaxare si destindere. Speram ca v-am ajutat!