scaune de birou moderne pentru copii

CUM ARATA UN SCAUN MODERN PENTRU COPII?

Copiii sunt firi dezinvolte, cu imaginatie bogata si dorinte cat cuprinde, insa, ca parinti, trebuie sa existe o linie fina intre latura voastra sensibila si cea rationala. Noi iti putem oferi cateva sfaturi utile pentru a sti ca achizitionezi scaunul potrivit pentru copilul tau.

In zilele noastre, copiii, petrec mai mult timp decat si-ar dori stand jos. La scoala, de cele mai multe ori, stau pe scaune inconfortabile, rigide si seci, de aceea, o prima caracteristica pe care trebuie sa o aiba scaunul perfect, este confortul.

scaun birou copii modern

Confortul dintr-un scaun de birou pentru copii

Ne dorim, totodata, ca pe langa confort, scaunul sa incurajeze o buna pozitie a coloanei vertebrale, care sa nu fie tensionata. Desi, copiii sunt in dezvoltare, trebuie sa creasca fara teama ca scaunul le-ar putea cauza probleme la spate. Ce recomandam noi, sunt scaunele de birou care sa aiba un spatar potrivit de moale si suficient de rigid, incat sa permita spatelui sa fie arcuit, fara sa resimta presiuni in timpul sederii. Preferabil ar fi scaunele cu functii multiple de ajustare pentru a obtine postura perfecta.

scaun birou fetite

Un scaun care isi poate ajusta inaltimea propriu-zisa, cat si pe cea a cotierelor, este ideal pentru familiile cu mai multi copii, deoarece poate reveni la dimensiunile fiecaruia oricand si corespund nevoilor tuturor. Recomandam ca scaunul sa fie testat inainte de cumparare, pentru a va asgiura ca se potriveste dorintelor copilului vostru. Un scaun care sa se plieze acestor nevoi este unul ergonomic.

Scaune de birou pentru copii cu design atractiv

scaun birou copii atragator

Totodata, pe langa aspectele practice si “de oameni mari”, pe copilasi, ii intereseaza cu totul alte aspecte, tinzand in general, spre scaune cat mai sofisticate, cu diverse functii si aplicatii, care inevitabil sunt mai costisitoare. Copiii nu au nevoie de un astfel de scaun complex, care sa ii absoarba de la studiu sau de laactivitatile curriculare, achizitionarea scaunului potrivit trebuie sa fie incurajata de un buget, copilul trebuie distras de alte aspecte interesante ale scaunului, cum ar fi culoarea. Trebuie sa aveti in vedere varsta copilului, un scaun nu va mai fi potrivit pentru acelasi copil si peste cinci ani.

scaun de birou pentru copii cu cadru metalic

Nu ne place sa naruim visurile micilor gameri, dar nu recomandam astfel de scaune, mai ales pentru copiii a carorconstitutie se schimba de la an, la an. Scaunele gresit alese sau cumparate impulsiv, pot fi nepotrivite si pot crea grave probleme ale coloanei vertebrale. Recomandam dialogul, stabilirea unor dorinte, ale unor caracteristici, a culorii. Nu este gresit sa luatimasuratori ale spatelui copilului, o achizitie corecta este o achizitie durabila si va recomandam sa o facetigandind in perspectiva, la viitor.

scaun de birou copii cu fluturasi

Scaune de birou pentru copii pentru o postura corecta

Un scaun pentru birou poate parea o alegere banala, dar nu trebuie sa fie deloc superficiala, tocmai din cauza argumentelor prezentate mai sus. Confortul si o postura buna, trebuie si la scaunele copilului sa reprezinte prioritati exact ca la cele pentru adulti. In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la un consens si nu puteti convinge copilul ca aspectele practice sunt mai importante decat cele estetice, aratati-le un scaun absolut minunat din punct de vedere vizual, dar care sa fie teribil de incomod. Sigur va intelege importanta unei posturi corecte.

scaun de birou verde pentru copii

Din punct de vedere vizual, va recomandam scaune cat mai inchise la culoare, pentru ca asa cum spuneam, copii sunt firi active, spontane si la inceput de drum, deci neindemanatice, nu ar fi o decizie inteleapta sa amplasati un scaun alb in camera copilului. Cu toate ca acela are rol de aerisire a spatiului si de a-l face mai relaxat, mai bine tineti cont de elementele deja mentionate.

Pe final, vrem sa va multumim ca ati ales articolul nostru pentru a face o alegere corecta si inteleapta. Speram ca v-am ajutat!