scaune mesh curatare

Cum sa curatati un scaun mesh?

Scaunele din mesh sau cu plasa asigura o sedere foarte confortabila, iar tapiteria speciala cu ochiuri goale actioneaza ca un filtru, stimuland continuu fluxul de aer proaspat in loc sa il blocheze asa cum se intampla cu alte tesaturi. Prin urmare, utilizatorul nu se incinge, ci simte un confort proaspat si recoros.

Oricat de bine ati intretine scaunul de birou, la un moment dat tot va fi nevoie sa-l curatati. Iar daca aveti un scaun din mesh, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele 3 etape prezentate mai jos. Astfel, veti obtine un scaun ca nou, frumos si curat.


curatare scaune mesh

Etape pentru curatarea unui scaun mesh

Care este cel mai bun mod prin care poti curata un scaun mesh? Iata cativa pasi care va vor ajuta in acest sens:

1. Aspirati foarte bine scaunul si spatarul scaunului pentru a indeparta orice urma de mizerie sau praf. Pentru acesta, folositi puterea maxima de aspirare.

2. Indepartati orice pata de pe scaunul mesh folosind apa calda si sapun. Inmuiati o carpa in aceasta solutie si frecati usor pana cand pata dispare.

3. Daca petele sunt mai serioase si nu pot fi indepartate astfel, incercati sa folositi o solutie speciala pentru eliminarea petelor (dar, atentie sa nu fie prea dura).

curatare scaune birou mesh

Cand incepeti sa curatati scaunul, prima data ar trebui sa aspirati orice firimituri care s-ar fi putut infiltra in tesatura din plasa (prin ochiurile libere). Este bine stiut ca scaunele din plasa colecteaza firimituri si praf in interiorul tesaturii. De aceea, inainte de a uda scaunul cu apa, folositi aspiratorul pentru a indeparta cat mai multa mizerie existenta.

In continuare, obiectivul este sa curatati toate petele existente pe suprafata scaunului. Incepeti cu un amestec de apa calda si sapun lichid sau detergent de vase. Inmuiati o carpa sau un prosop in acesta solutie si stergeti petele. Daca petele nu se pot elimina astfel, incercati sa folositi un produs de indepartare a petelor si sa frecati usor cu o carpa. Evitati orice lucru abraziv care poate duce la ruperea tesaturii.

In cele din urma, dupa ce ati curatat scaunul, lasati-l sa se usuce inainte de a va aseza pe el. In functie de cat de murdar a fost, acest lucru poate insemna cateva ore. In cazul in care scaunul vechi nu mai poate fi readus intr-o stare estetica decenta, fie din cauza uzurii intense, fie din cauza faptului ca este foarte patat, avem in oferta o multime de modele noi.

Pentru a inlocui scaunul vechi cu unul din mesh click AICI.