mese pliabile top 3 oferte

De ce sa cumperi o masa pliabila?

Bucataria este locul din casa unde povestile se istorisesc, problemele se rezolva, impresiile se impart in jurul unei mese inconjurata de cele mai dragi persoane fie ca este vorba de familie sau prieteni. Acesta este motivul pentru care totul ar trebui gandit din perspectiva unui coltisor de rai, a unui loc plin de confort ce te ajuta sa te incarci cu o energie pozitiva.

De la obiecte de mobilier, tacamuri, scaune rezistente si pana la masa, totul trebuie atent selectionat. In ajutor iti vine acest articol care descrie avantajele unei mese pliabile, un model special si extrem de versatil pentru bucatariile moderne, pentru balcon terase si alte spatii din casa.

masa pliabila cu scaune

Ce este masa pliabila?

Masa pliabila constituie o masa cu picioare ce se pliaza in sus de blatul mesei, ajustandu-se in functie de numarul de persoane ce o utilizeaza sau de spatiul acesteia de depozitare. Multe persoane considera acest obiect de mobilier util fie ca este vorba de o masa standard, pentru bucatarie, de una asezata in sufragerie sau chiar pe terasa din gradina.

masa pliabila frumoasa

Motive pentru care sa cumperi o masa pliabila:

Principalul avantaj pentru care merita sa cumperi o masa pliabila se bazeaza pe economisirea unui spatiu de calitate.

  • Daca spatiul din casa nu te ajuta, insa la mesele importante, cu fast, in conditii bune de clima doresti sa muti masa pe terasa unde sa o ajustezi în functie de dorinte, atunci acest model poate fi cea mai buna solutie.
  • In casa, spatiul de joaca al copiilor este foarte important, de aceea fiecare coltisor trebuie gandit in detaliu . Asa cum depozitarea obiectelor se poate face pe polite atasate peretilor in detrimentul noptierelor sau servantelor, masa pliabila contribuie la crearea unui spatiu oportun pe care cei mici cu siguranta il  vor aprecia.
  • Te afli intr-o garsoniera sau orice alt loc ingust si ai neaparat nevoie de o masa de dimensiuni mici, potrivita spatiului de amplasare, insa, stii ca in scurt timp te vei muta intr-un loc mai spatios, pregatit de a primi mai multi oaspeti. Nu vrei sa cheltui bani de doua ori pentru doua mese? Atunci cu siguranta masa pliabila este solutia.
masa pliabila fag

 Top 3 mese pliabile

  1. Set masa pliabila Practic fag cu 6 scaune
set masa pliabila si scaune

Am ales primul exemplu de masa pliabila pentru doritorii unui set format din masa si scaune, frumos asortate. Structura este din pal melaminat de 18 mm, un material destul de rezistent in timp, bine ingrijit fiind. Blatul, de asemenea, este confectionat din pal melaminat, are o latime de 74 cm, lungime 24, ajungand pana  la 120 cm, cu o inaltime  de 75 cm. Scaunele, sase la numar, sunt facute din fag, cu o tapiterie  ecologica, avand urmatoarele dimensiuni: latime 5 (pliat)-46 cm(extins), lungime 42 cm, inaltime 80 cm. Este o masa potrivita atat pentru interiorul casei, cat si pentru terasa.

2. Set masa plianta Util wenge cu 6 Scaune pliante

scaune si masa pliabila

A doua masa , tot pliabila si aceasta, vine la pachet cu sase scaune din lemn de fag, tapitate cu piele ecologica, avand latimea de 5 cm pliat -46 extins, lungimea de 42 cm si inaltimea de 80 cm. Atat structura mesei cat si blatul, sunt confectionate din pal melaminat, un material sensibil la apa, avand latimea de 74 cm, lungime 24 cm si ajungand pana la 120 cm, iar inaltimea de 75 cm.

3. Masa plianta Practic stejar sonoma

cea mai ieftina masa pliabila

Al treilea model este reprezentat de o masa pliabila fara scaune de data aceasta, perfecta pentru spatiul ingust din bucataria ta. Confectionata  ca si celelalte, din pal melaminat de 18 mm, vine intr-un format de 74 cm latime, 24-120 lungime si 79 inaltime.

Asadar, masa pliabila este o inventie utila, ingenioasa si necesara, larg acceptata pentru libertatea de utilizare. Comoda in utilizare, foarte usor de pliat, ocupand putin spatiu, aceasta masa pliabila este tot mai cautata gratie caracteristicilor sale foarte versatile. Ii poti gasi cu usurinta locul intr-o incapere si o poti extinde sau „arhiva” in functie de preferinte si circumstante. Fie ca te intereseaza o masa pliabila fara scaune sau una cu scaune incluse in set, te asteptam pe site pentru comanda. Click AICI pentru mese pliante de calitate.