top saltele 120x200

In cat timp se livreaza un topper (saltea superioara)?

Ma intereseaza in cat timp se livreaza un topper (saltea superioara) pe care o comand acum?

Orice topper comandat de la noi se livreaza in 1-3 zile lucratoare.

Este timpul sa nu mai stai pe ganduri, pentru ca topperul ales este doar la 3 zile distanta de tine.

De ce ai nevoie de un topper?

Dupa ce un pat este folosit frecvent, salteaua poate deveni plata si isi poate pierde confortul. Un top saltea, in acest caz, ofera multe avantaje care iti pot imbunatati calitatea somnului. Asezat deasupra saltelei obisnuite, poate mentine salteaua in stare buna mai mult timp.

Top saltea 180x200 spuma HR 5cm

De fapt, suprafetele pentru saltea sunt facute pentru a imbunatati si ajusta nivelul de confort si sustinere al saltelei tale. Ai nevoie de un topper pentru saltea daca doresti sa faci salteaua ta sa fie mai ferma sau mai moale sau pentru a prelungi durata de viata a saltelei. Totusi, nu ar trebui sa cumperi un topper pentru saltea daca salteaua ta este deja atat de veche si uzata, deoarece un topper de saltea nu o va imbunatati.

Cum alegi un Topper pentru saltea?

Cand decizi sa cauti un topper pentru saltea pe care sa il adaugi in patul tau, vrei sa te asiguri ca topperul se potriveste bine cu salteaua ta. Daca alegi un topper gresit, patul tau poate deveni mai putin confortabil. Pentru a alege un topper pentru saltea, ia in considerare mai intai cum doresti sa iti imbunatatesti salteaua.

Top Saltea DrimusMemoHR 4+2 180x200

De exemplu, poti alege un topper ferm din latex daca salteaua este prea moale sau un topper pentru saltea din pene pentru a va face salteaua mai moale. Suprafetele pentru saltele din spuma cu gel cu memorie fac patul mai racoros. Topperurile pentru saltea din lana pot creste retentia de caldura si reglarea termica daca salteaua este prea rece.

De la noi poti comanda topper 120×200, topper 180×200 si multe alte dimensiuni.

Achizitia topperului potrivit pentru saltea este o investitie grozava daca doresti sa imbunatatesti nivelul de confort al saltelei tale. Exista o serie de factori pe care trebuie sa ii iei in considerare in alegerea topperului potrivit nevoilor tale. Principalele calitati de luat in considerare sunt materialele, grosimea, dimensiunea, bugetul si caracteristicile suplimentare, cum ar fi calitatile de racire.

Top saltea 180x200 spuma 10cm

Cand alegi un topper pentru saltea, incepe prin a lua in considerare materialul din care doresti sa fie facut. Suprafetele pentru saltele sunt fabricate din latex, spuma cu memorie, lana, bumbac sau pene. Alege materialul in functie de ceea ce cauti. Suprafetele din spuma cu memorie, de exemplu, vor creste nivelul de fermitate, in timp ce penele ofera o senzatie mai moale. Alege grosimea topperului in functie de cat de mult vrei sa schimbi senzatia saltelei tale obisnuite.

Asigura-te ca alegi un topper care se potriveste cu dimensiunea saltelei tale. Avand un topper mai mic sau mai mare, suprafata de dormit va fi mai putin confortabila. In cele din urma, ia in considerare functii suplimentare, cum ar fi materialele hipoalergenice, beneficiile de izolare a miscarii si optiunile de racire. Alege topperul potrivit in functie de cerintele si bugetul tau.

Unele toppere sunt hipoalergenice; altele sunt mai bune la reglarea temperaturii sau la izolarea miscarii. Asa ca asigura-te ca iei in considerare beneficiile suplimentare inainte de a te decide.

Cat va rezista un topper pentru saltea?

Top saltea 180x200 spuma 5cm

Suprafetele de inalta calitate au in general o durata de viata estimata de 3-5 ani. Acest lucru poate varia dramatic in functie de mai multe lucruri. Un topper de saltea folosit frecvent se va uza mai repede decat un topper de saltea care este folosit doar ocazional. Un adult greu va uza, de obicei, un topper pentru saltea mai repede decat un copil usor. Un topper de saltea mai gros va dura de obicei mai mult decat va dura unul mai subtire.

Daca te-ai decis sa iti imbunatatesti somnul si sa achizitionezi un topper de saltea din oferta noastra, beneficiezi de livrarea lui in 1-3 zile. Pentru a te putea bucura in cel mai scurt timp de un somn odihnitor. Te asteptam in sectiunea magazinului online.