mobilier baie minimalist

Mobilier de baie in trend cu designul minimalist

Iti doresti sa ai o baie moderna, eleganta si simpla, definita de cele mai noi tendinte ale modernismului? Cauti un mobilier de baie in tandem cu regulile de design ce sa impresioneze oricare prieten care iti viziteaza locuinta? Vrei un spatiu in care sa te simti bine, detasat/a de orice fel de problema, in care orele destinate relaxarii sa fie desprinse din basme? Ei bine, iti prezentam cel mai apreciat mobilier de baie modern, pe masura asteptarilor tale. 

In vremea actuala cei mai multi designeri de interior tind spre idei simpliste de decor. Mai exact, casele sunt renovate sau construite de la 0 bazandu-se pe elemente de design predominate de minimalism. Eleganta si simplitatea, dar mai ales, utilitatea sunt puse la loc de cinste intr-un astfel de plan. Si pentru ca si noi suntem in pas cu moda, ne-am gandit sa iti prezentam cateva modele de mobilier de baie moderne prin materialele din care sunt compuse, paleta de culori, forme si estetic. 

Cum arata un mobilier de baie modern? 

Pentru a dispune de un mobilier de baie modern, trebuie sa ai pentru inceput o baie moderna. Cum arata o astfel de incapere din locuinta ta? Paleta de culori este cea mai importanta. In cele mai multe cazuri (vorbind despre baile de la bloc), lumina naturala lipseste. Din aceasta cauza suntem obligati sa optam pentru culori simple intr-o baie intunecata, iar cea mai buna varianta este albul. Iti recomandam un set de faianta si gresie alba, accentuata de cateva elemente decorative colorate. Si daca detii o casa mareata si baia ta este devorata de lumina soarelui, te asiguram ca albul si nuantele pale vor face din aceasta un adevarat paradis. 

Odata ce alegi paleta cromatica, este timpul si pentru mobilier. Important in procesul de achizitionare al unui astfel de mobilier este sa optezi pentru produse calitative si bine integrate in incaperea ta. Mai exact, pune accent pe masuratori. Vrei o baie spatioasa, o baie in care sa iti poti desfasura activitatea. Daca alegi un mobilier masiv, mare, voluminos, vei ocupa mai mult decat trebuie din metrii patrati ai pardoselii. 

In gama noastra de produse, mobilier de baie, gasesti o varietate de modele, de la cele mai mici, la cele mai mari. In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, de necesitatile tale, alege-l pe cel mai potrivit. 

Care sunt cele mai apreciate produse din gama ,,mobilier de baie modern”? 

1. Mobilierul de baie in nuante de maro ce se integreaza perfect ca element de accent intr-o baie complet alba: baza si lavoar CSA551 – 60 cm, usi, nuc sau baza si lavoar CSB2831 Slim – 50 cm, suspendat, sertare, nuc

piese mobilier de baie

2. Mobilier de baie in nuante de gri, reprezentant al minimalismului. Forma conturata de linii drepte va definitiva designul baii, oferindu-i un aer modern, simplu, elegant. Ca model aparte: baza si lavoar CSB3071 – 100 cm, suspendat, sertare, gri

baza si lavoar baie

3. Mobilier de baie inalt, format din rafturi acoperite de depozitare, alb. Un astfel de dulap este ideal datorita inaltimii, structurii si spatiului mic pe care il ocupa pe plan drept. Ca model reprezentativ: dulap baie tip coloana CS Monde – 40 cm, suspendat, alb sau varianta maro: dulap baie tip coloana CS Lena – 150 x 30 cm, nuc

dulap suspendat baie

Deoarece modernismul predomina pe piata in momentul actual, indiferent de ceea ce ai alege, ai certitudinea ca alegerea ta va fi cea potrivita. Insa, te asiguram ca cele mai bune produse din gama ,,mobilier de baie” le gasesti aici. Comanda in orice moment si vor fi livrate direct la usa ta.