saltea subtire de pus pe pat

Saltea subtire de pus pe pat – cat costa si la ce te ajuta?

Ce este topper-ul?

Topper- ul este o saltea subtire, care se pune deasupra saltelei principale si are ca scop sporirea confortului atunci cand dormi. 

In functie de doleantele tale, poti gasi astfel de saltele subtiri, cu diverse tipuri de intrebuintari. Acestea pot avea mai multe roluri- pot face ca patul tau sa fie mai moale, in cazul in care salteaua principala este foarte rigida, insa pot face si  reversul, te pot ajuta sa nu mai transpiri excesiv in timpul noptii, daca sunt confectionate din diferite materiale, te pot scapa de durerile de spate provocate de salteaua principala si multe alte lucruri. Pe scurt, un topper saltea subtire de pus pe pat este cel care iti creaza mai mult confort, proprietatile si materialele din care este confectionat, asigurand nevoi diferite.

saltea subtire de pus pe pat Top saltea 80x200

Cat costa un topper?

Pretul unui topper poate sa varieze destul de mult, pornind de la o suma de aproximativ 120 de lei, pana la sume de 600 -700 de lei sau poate chiar mai mult.

Ceea ce este insa cel mai important, nu este pretul in sine, ci scopul pentru care il achizitionezi. Fiindca degeaba iti vei cumpara un topper moale, la 150 de lei, daca tu ai nevoie de unul rigid, care sa iti asigure mai mult suport in timp ce dormi si sa nu te mai trezesti cu dureri de coloana.

Din acest motiv, in ce priveste alegerea topper- ului, cel mai important este sa cauti unul adaptat nevoilor tale si sa nu folosesti pretul redus ca fiind unic criteriu in ce priveste luarea deciziei finale.

saltea subtire de pus pe pat Top saltea 80x200

Nu te zgarci, fiindca te va costa mai mult durerea de spate!

Cand vine vorba de un somn odihnitor, ar trebui sa nu te zgarcesti nici macar putin, fiindca acesta va face toata diferenta. Odata ce te vei trezi odihnit, vei avea o cu totul alta energie pe parcursul zilei si vei putea sa te bucuri mai mult de tot ce ti se intampla. Daca, in schimb, faptul ca nu te odihnesti cum trebuie devine un obicei, pot sa existe chiar consecinte negative asupra sanatatii tale.

Daca nu stai bine cu banii momentan, e mult mai indicat sa astepti inca ceva timp, pentru a iti echilibra putin finantele. Decat sa achizitionezi unul care nu te va ajuta cu mare lucru, mai bine astepti inca putin, cat sa iti poti permite unul care sa te ajute cu adevarat. 

saltea subtire de pus pe pat Top Saltea Drimus MemoHR

Topper-ul poate insa reprezenta un mod de a economisi in cazul in care o saltea principala e prea scumpa pentru tine in momentul de fata. Daca nu iti permiti sa cumperi o saltea noua, un topper ceva mai scump si de calitate pus deasupra saltelei vechi este o varianta care iti va spori mult confortul. Pe langa asta, topper- ul va ramane utilizabil si in cazul in care pe viitor iti vei achizitiona, totusi, si o saltea noua, adaptata nevoilor tale.

Daca ai un astfel de pat incomod, cu o saltea veche si rigida, te- ar putea interesa topper- ul Drimus MemoHR, un topper cu nivel mediu ca si fermitate, perfect de pus deasupra unor suprafete ceva mai rigide sau nu atat de comode, cum sunt saltelele vechi, cu arcuri, sau chiar canapelele. 

saltea subtire de pus pe pat topper saltea 120x200

O alta varianta atunci cand vechea ta saltea nu isi mai face treaba, sunt si topper- ele din spuma poliuretanica. Acestea sunt ceva mai ferme decat topper- ele obisnuite si te vor ajuta sa nu mai simti denivelarile saltelei vechi de sub, iar astfel vei putea in sfarsit sa te odihnesti mai bine. Daca iti place ideea, poti vedea unul chiar aici.

Pe piata exista o gama destul de variata de topper- e, ceea ce trebuie sa ai in vedere atunci cand il alegi, fiind strict nevoile tale. Daca vei citi cu atentie detaliile produselor, cu siguranta vei gasi cea mai buna optiune pentru tine. Te asteptam in sectiunea de site ca sa vezi ce saltele subtiri de pus pe pat avem acum in stoc.