scaun birou ergonomic pentru jobul remote

Scaune de birou – cum alegi un scaun potrivit pentru jobul remote?

Esti in cautarea unor scaune de birou pentru jobul remote pe care il detii? Vrei sa ai parte de confort in timp ce lucrezi cele 6-8 ore pe zi? Cauti sa iti mentii coloana dreapta, incat activitatea de lucru sa nu devina incomoda si insuportabila in cele din urma? Ei bine, esti in locul potrivit, pentru ca noi iti vom arata cateva modele de scaune calitative si recomandate pentru confortul pe care ti-l asigura. 

Este dificil sa lucrezi in fata unui calculator timp de cateva ore la rand, iar cu totii ne dorim sa avem parte de confort odata ce facem asta. Jobul remote necesita un spatiu bine amenajat, cu un scaun birou ergonomic bun, incat orele de lucru sa nu fie foarte greu de indurat. Din acest motiv, iti recomandam sa iti creezi coltul tau pentru job, un loc in care sa revii cu drag de fiecare data, iar pentru inceput, scaunul este unul dintre aspectele principale ale acestui proces. 

scaun directorial din piele

Cum alegi un scaun de birou pentru jobul remote?- Sfaturi 

Probabil cel mai important lucru este sanatatea. Pe langa faptul ca ochii tai sunt suprasolicitati din cauza ecranului ponit continuu, cu siguranta stii ca si spatele este un punct sensibil in aceasta activitate a jobului remote. Ce poti face pentru a iti sustine coloana vertebrala cat mai dreapta? Simplu! Alegi un scaun de birou cu spatar drept, inalt si rigid. Intr-adevar, poti opta si pentru unul de lungime medie, important este sa iti mentii spatele cat mai drept, iar un scaun bun este de ajutor in orice moment. 

Pentru ca lucrurile trebuie sa fie si practice, un scaun de birou necesita sa indeplineasca si alte cateva functii, spre exemplu: 

• Sa fie reglabil din punct de vedere al inaltimii;

• Sa aiba un sistem de rotatie;

• Sa poata fi transportat rapid si usor de catre oricine;

• Sa nu aiba o greutate foarte mare;

• Sa fie realizat din materiale calitative, incat sa fie durabil in timp si usor de intretinut;

• Sa fie tapitat cu un material ce sa nu permita supraincalzirea corpului; nu iti doresti ca in timpul jobului sa simti cum spatele si picioarele se incalzesc peste masura;

• Sa aiba un spatar drept si inalt;

• Sa detina un sistem de roti, incat sa fie transportat dintr-un loc in altul;

• Pentru un plus de confort, manerele sunt ideale. 

Care sunt cele mai bune scaune de birou? 

Cel mai bun scaun de birou este cel ce poate indeplini macar 90% din indicatiile prezentate anterior. Daca un scaun detine toate functiile mentionate, ai siguranta ca orele tale petrecute la job nu vor mai fi un chin din punct de vedere al pozitiei. Cauti si cateva modele potrivite? Iti prezentam o lista de produse ideale pentru nevoile tale. 

Cele mai bune scaune de birou 

Iti recomandam un scaun pentru birou Rino.

scaun birou stofa

Realizat din stofa gri, acest scaun reglabil in inaltime este potrivit pentru zilele tale la job. Iti va asigura o temperature optima a corpului, iar coloana ta vertebrala se va mentine dreapta datorita spatarului inalt. De asemenea, in aceste caracteristici se incadreaza si modelul de scaun birou ergonomic mesh OFF 907, insa, acesta este realizat din mesh, un material al fel de calitativ pentru corp. 

scaun de birou ergonomic

In gama noastra de produse poti gasi un model de scaun de birou ideal ce sa indeplineasca indicatiile de mai sus. Odata ce cumperi un astfel de scaun, realizat din materiale calitative, pe langa faptul ca iti va asigura ore mai bune petrecute la job, se va integra perfect si in decorul camerei tale, designul lor fiind unul minimalist, simplu si elegant.