scaune de birou ergonomice

Scaune de birou fara brate – avantaje

Cauti scaune ergonomice de birou de calitate comerciala pentru afacerea ta? Ia in considerare scaunele fara brate. Iata cateva avantaje majore pe care le au aceste tipuri de scaune. 

Permit o miscare lejera si sunt versatile ( scaun ergonomic fara brate)


Suporturile pentru brate pot sa fie un obstacol uneori si sa te impiedice sa te misti in voie. Scaunele de birou fara brate ofera un design nerestrictiv la locul de munca. Nu doar ca acestea se potrivesc cu multe stiluri de scaune diferite, dar permit si o miscare lina atat in interior, cat si in afara scaunului. Vrei sa te tragi cat mai aproape de blatul biroului de lucru? Cu un scaun de birou din mesh sau piele, fara brate (cu  șezut și spătar ergonomic) poti face acest lucru fara probleme. 

Vezi scaun de birou directorial material textil, mesh sau piele, cu spatar rabatabil, scaun birou pentru copii tapitat.

Te ajuta sa economisesti spatiu ( modelul de scaune fara brate)


Unul din beneficiile majore ale scaunelor de birou fara brate este ca designul lor te ajuta sa economisesti spatiu. In timp ce cotierele pentru bratele pot sa para voluminoase, ele pot ocupa mult loc. Scaunele fara brate pot fi asezate cu grija sub mese si birouri atunci cand nu sunt folosite. Acest lucru este util in special in salile de conferinta, salile de training si alte zone de intalnire si colaborare. Multe scaune fara brate pot fi amplasate chiar unul langa celalalt in zonele de receptie sau in salile de asteptare pentru vizitatori, fara sa ocupe prea mult spatiu. 

Comanda de la noi scaun ergonomic cu spatar, scaun birou fara brate, scaune birou copii. 

Scaune ergonomice fara brate – In general sunt mai economice

Avand in vedere ca este nevoie de mai putin material pentru obtinerea lor, scaunele de birou fara brate, sunt de obicei o optiune mai economica. Acest lucru le face sa fie ideale pentru firmele cu bugete mici care cauta scaune comerciale de calitate, care sa reziste foarte bine utilizarii zilnice. 

Exemple de scaune de birou fara brate in oferta drimus –  scaun birou ergonomic.

Scaun birou HM Porto negru

Scaun birou SL Q020 Turcoaz

Scaun birou HM Tirol alb

Scaun birou SL Q777 alb – negru

Scaun ergonomic fara brate Marilyn 1970 negru

Scaun birou 1500 ASYN

Scaun ergonomic OFF 093 negru

Scaun kneeling chair OFF 094 negru

Scaun birou OFF 716