saltea confortabila drimus

Top 3 saltele confortabile pentru casa ta

Iti doresti sa ai parte de un somn placut, linistit si lipsit de stres? Vrei ca cele opt ore de odihna sa se simta ca desprinse din paradis, corpul si mintea ta sa se simta perfect odihnite? Ei bine, pentru ca toate acestea sa se indeplineasca ai nevoie de o saltea pe masura ce sa iti garanteze confort deplin. Cele mai bune saltele iti vor fi prezentate in articolul de fata. Haide sa le descoperim impreuna!

Cele mai bune saltele pentru la tine acasa

Fie ca te intorci de la job, ai avut o zi grea, esti parinte sau pur si simplu iti doresti un somn odihnitor, meriti o saltea superortopedica sau memory foam sau pe arcuri, dar de calitate. Ce inseamna calitate cand vine vorba de o saltea buna? Sa nu fie nici foarte tare, insa, nici foarte moale, suficient de mare, incat sa ai spatiu, realizata dintr-un material ce sa nu solicite temperatura corpului. Daca vei achizitiona cea mai buna saltea tinand cont de aceste scurte indicatii, ai siguranta ca te vei bucura de un somn pe masura.

Ti-am pregatit un top ,,cele mai bune saltele” din care poti alege modelul dorit. Nu trebuie decat sa il comanzi, ca la final de zi sa ai parte de odihna mult dorita. Si nu uita, cea mai mare parte din timp o petrecem in dormitor, astfel, este necesar ca patul sa dispuna de o saltea calitativa.

 Top 3 cele mai bune saltele 

1.  Saltea Memory Foam PARIS 160x190x23

Set Saltea Memory Foam

Salteaua Memory Paris are ca structura spuma poliuretanica, de o densitate de 25. Acest model este recomandat daca iti doresti o baza tare. Mai sus ti-am vorbit despre saltelele tari sau moi, iar cea de fata este de fermitate: TARE. Dispune de tratament antialergenic. Face parte din gama saltelelor mari, avand o lungime de 190 cm.

2.  Saltea superortopedica Lux ROMA 135x200x23

saltea superortopedica de lux

Salteaua Roma are ca structura plasa de arcuri de tip bonnel. Si acest model face parte din gama de saltele tari, insa, se diferentiaza atat prin masuratori, insa, si prin faptul ca are doua fete, iarna-vara. Dispune de tratament antialergenic si este recomandata persoanelor cu dureri de spate, asigurandu-le ore de somn odihnitoare.

3.  Saltea Pocket Spring MILANO 160x200x24

Set Saltea Pocket Spring

Salteaua Spring se diferentiaza prin structura sa realizata din arcuri individuale. Din gama ,,cele mai bune saltele” fac parte cele de fermitate mediu spre soft, iar acest model se incadreaza perfect. Daca vrei sa ai parte de un somn cu totul profund si linistitor, o astfel de saltea este ideala pentru tine.

Ce trebuie sa stii despre saltele? 

Un aspect important cand vine vorba de saltele este ca toate difera. Chiar daca par a fi un lucru banal din componenta patului si ca cele mai multe sunt identice, ei bine, nu este tocmai asa. In functie de structura pe care o au, saltelele se incadreaza in mai multe tipuri. Iar noi iti recomandam urmatoarele modele:

·       Saltele pe arcuri traditionale (precum modelul trei din lista);

·       Saltele cu memorie (precum primul model din lista);

·     Saltele din latex (arcurile cu strat de latex se pliaza pe punctele de presiune in timpul somnului);

·       Saltele cu arcuri si memorie (tehnologia ajuta la reducerea presiunii si asigura un sprijin mai bun);

·      Saltele pocket spring (daca ti se intampla sa te trezesti intamplator langa partener, ei bine, arcurile vor impiedica rostogolirea ta catre el).

In gama noastra de produse gasesti cele mai bune saltele pentru dormitorul tau. Nu trebuie decat sa alegi un model si sa il comanzi, iar produsul va ajunge la usa ta in cel mai scurt timp, indiferent de locul in care te-ai afla. Gaseste salteau preferata si bucura-te de un somn ca din povesti.